Wekelijkse update Wereldwijde arrestaties

Door Benjamin Fulford Wekelijkse update Wereldwijde arrestaties, executies als Khazariaanse maffia takedown versnelt
Een reeks arrestaties, executies en ontslagnemingen wereldwijd geven aan dat een groot offensief tegen de Khazariaanse maffia aan de gang is, bevestigen meerdere bronnen. Het hoofd van de centrale bank van Duitsland, de Dalai Lama, Klaus Schwab en vele anderen zijn onder degenen die worden verwijderd, zeggen de bronnen. Daarnaast zijn de geheime regeringen van Engeland, Duitsland, Ierland en Japan vervangen.

Hier is informatie van meerdere bronnen, waaronder een aantal aan de top van de G7 Westerse politieke structuur: “De militairen wereldwijd hebben groen licht gekregen om te bewegen. Ze zullen in elk land actief zijn. Het zijn de goeden die de laatsten van de slechten uitschakelen. Het is dit weekend begonnen en zal de komende 2-3 weken worden uitgevoerd… er kunnen onderbrekingen zijn in stroom, water, internet en telefoons – wees er klaar voor.”

Simon Parkes, die zijn eigen bronnen heeft, zegt dat EU hotels volgeboekt zijn met soldaten. Hij zegt ook dat Nieuw-Zeelandse burgers is verteld om binnen te blijven en “explosies, schieten en gillende kinderen” te verwachten.

Voordat we ingaan op het bewijs van veranderde regeringen in andere landen, laten we eerst kijken naar het bewijs dat het Satanische “Biden” regime op het punt staat ten val gebracht te worden. Herinner je je de Qanon post over “Red October”?

QAnon Trump Q presidential emergency alert test

CIA bronnen vertellen ons dat de schietpartij op Halyna Hutchins door filmregisseur Alex Baldwin met een “prop gun”, een signaal is. Laten we wat punten verbinden:

Alec Baldwin speelde in de film, The Hunt for Red October, waarin hij helpt bij de jacht op een Russische nucleaire onderzeeër die oorspronkelijk aangemeerd lag in Moermansk op een Sovjet basis in de poolcirkel. Hutchins groeide op in Moermansk op een Sovjet basis in de poolcirkel “omringd door nucleaire onderzeeërs.”