Bericht van Robert

BERICHT VAN ROBERT

Beste dames en heren…. He, ga ik weer de fout in, dus ik begin even opnieuw:

Beste lichamen met penissen en vagina’s en alle mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot bomen (beter bekend als bomofiel),
Even een kort bericht van mij om mede te delen dat Jensen Show #398 niet vandaag, maar morgen donderdag 14 oktober gepubliceerd gaat worden.
En ik zal het zeker over het volgende gaan hebben. Niks is wat het lijkt. We worden gigantisch in de maling genomen. Duivelse krachten creëren op dit moment een omgekeerde waarheidswereld. Met ander woorden: een leugenachtige wereld. Het heeft niks met de realiteit en echtheid te maken. Daarom voelen wij ook allemaal aan dat het niet klopt. Hier even een prachtig voorbeeld van hoe ze proberen een fake realiteit te creëren…

Er is op dit moment een documentaire over Anthony Fauci op National Geographic. In die docu wordt hij neergezet als één of andere heilige.

Compleet het tegenovergestelde van de realiteit. En wat zie je? De recensies van de mainstream media ‘experts’ proberen uit te stralen dat het een meesterwerk is. Geweldige documentaire, nul kritiek!

Kijk op de website van Rotten Tomatoes, hét platform voor filmrecensies. De ‘experts’ geven de Fauci documentaire een 91% score. Maar wat vindt het ECHTE publiek ervan? Die geven een 2% score. Met andere woorden: DAT is de realiteit. Niet de realiteit hoe ze hem graag willen hebben en welke ze proberen erdoorheen te drukken.

Grappig genoeg zie je hetzelfde gebeuren als iemand tegen de fake realiteit ingaat. Comedian Dave Chappelle heeft een show op Netflix waarin hij de beuk erin gooit en de draak steekt met cojona en alle neppigheid in de woke wereld.

De ‘experts’ geven hem een gemiddelde recensie score van 43%. Maar kijk, de meerderheid, het ECHTE publiek zegt: 96%. Fantastische show en dit is het ware geluid!

Dus vergeet niet: we worden zo erg in de maling genomen. Wat ze ons voorspiegelen is niet de werkelijkheid. Ze kunnen alleen doen lijken dat iets zo is en hopen dat het realiteit wordt. Maar wij leven met z’n allen in de waarheid. De waarheid bestaat en zal winnen.
Tot morgen,

Robert

DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
============================================================ **  ** Website (jensen.nl) Copyright © 2021 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.