Eerlijke enquêtes zijn in het belang van de abonnee

Wappiekrant ziet vaker polls geplaatst in de main stream media die gemanipuleerd lijken. Men danst zogenaamd rond de 50% om uiteindelijk het idee te geven dat 1% meer het bepaald. Net zoals Dominion dat doet. In de wappiekrant doen we dat anders. Wij hebben belang bij de waarheid. Want die zoekt de abonnee van deze krant.

Rutte en de Jonge hebben het goed gedaan.

This poll has been finished and no longer available to vote !

Corona is een gevaarlijk virus.

This poll has been finished and no longer available to vote !

Sars-CoV-2 komt van de Foodmarket in Wuhan.

This poll has been finished and no longer available to vote !

Gevaccineert zijn betekend…

This poll has been finished and no longer available to vote !

Welk voordeel heeft het om kinderen te vaccineren tegen Covid-19?

This poll has been finished and no longer available to vote !

Complotredenen zijn?

This poll has been finished and no longer available to vote !

5 reacties

  1. Weet je dat me deze reactie me gelukkig maakt. Wetende dat het werkt, er spontaan participatie ontstaat als mensen iets opvalt en daar een eigen onderbouwde mening over hebben. In deze kritiek. Een reactie kan net zo aanvullen of diepgang geven in het onderwerp. En zo kan je dus een netwerk vormen tussen schrijvers, participanten en een redactie die openbaar een krant vervaardigt. En de inkomsten van die krant verdelen over de mensen die aan die krant meewerken. Als die krant dan afhankelijk is van BAIS, dan vreet ik persoonlijk een bezem. We gaan deze gedrukte krant toevoegen aan de wappiemap.nl . EN het is niet een PIRAMIDE spel, dus wie kritiek heeft op deze krant, laat het weten in de comments of sluit je aan. En wil je zelf schrijven? Meld je dan ook aan. Ook in 1 van de groepen. Zodat mensen met passie voor de waarheid en de kunde om dat op papier te zetten elkaar off en online kunnen vinden.

  2. Eerlijke enquetes worden gesteld met open antwoorden zodat er een gedegen mening gegeven kan worden. Niet als sturend onderzoek met voor opgezette antwoorden die alleen in het straatje van de redactie passen. Het niet accepteren of het verwijderen van deze reactie staat overigens ook haaks op de vrijheid van meningsuiting al dan niet het uiten van journalistieke vrijheid. Met andere woorden: Censuur, dus je begint zelf een dictatuur terwijl je andere er van beticht dat te doen

    1. Absoluut Jos, We houden het bij: ja of nee met de mogelijkheid om het aan te vullen. Wat er achter staat legt nadruk op waarom. En dat is niet altijd de mening van die persoon. Maar wel een feit. Jammer genoeg.
      Overigens wel goed dat je reageert. En reageren kunt.

    2. Overigens is medische apartheid toch wel redelijk, verdelen van mensen. Zoals racisme dat ook doet. Verdelen geeft overheden meer macht. Want bij de ultieme verdeeldheid die je kunt bedenken zijn we zelfs in het woord afhankelijk van een 3de, en daarmee is deze belast. Besmettelijk voor elkaar. En leven we in de winter met een avond klok en lockdowns die sociale gezondheid compleet ondermijnen.

Reacties zijn gesloten.